Drömmar

 

Drömmar

Vad vore vi utan våra drömmar? En blek kopia av oss själva. Jag menar verkligen det. Jag vet inte vad jag hade gjort eller varit utan dem. Tack vare mina drömmar har jag förflyttat mig runtomkring jorden och på något vis lyckats omringa mig med likasinnade kreativa personer som jag ibland lyckats skapa någonting med. En dröm. Kanske en som leder till en annan. De är drömmarna som leder till inspiration. Sluta aldrig att drömma!

Hoppet

Självklart faller de ofta i kras i en hög på marken och vi med dem ovanpå – men så tänder de liv i en igen och man poppar upp på nytt med någon ny vision om någonting som kan skapas. Och en vilja att komma dit. När allt är på denna inspirationsnivå mår jag som bäst. Det är först när man börjat försöka förverkliga sin idé och (som man tyvärr alltid tycks göra) möter motstånd och ibland väldigt stort sådant som man får hålla i masten och ta sig över revet. Ibland orkar man inte. Livet är inte alltid enkelt och musikbranschen är knepig. Man lär sig att på något sätt älska den ändå. Och livet i den. Once bitten som de säger kanske. Men så är det verkligen. Så länge man är någonstans i närheten av sin bana och kanske i alla fall sakta närmar sig sitt mål är det ändå ok. Så vad är då ditt mål?

Olikheter

Tack och lov vill vi alla olika saker och älskar olika grenar antingen inom musik eller konstnärskap eller politik och miljö eller psykologi och denna hjärna vi alla har fått som redskap att jobba med. Den är fantastisk ändå. När vi väl har hittat vårt mål, vår dröm, vilket självklart är den första och viktigaste delen kan vi börja gå mot den. Om du verkligen vill dit kommer du att hitta en väg. Hur fattig och usel man än känner sig under stunder på denna resa så går det. Det är jag övertygad om.

Hoppet

Jag känner att jag lyckats med en del mål men ännu inte nått de höjder jag drömt om sedan jag var ett barn. Jag kommer aldrig ge upp. Vi får se om jag kommer dit.

Tack för din tid med mig. Sofi❤️

Lämna ett svar

Till startsidan