Blogg nummer 4

 

Min fjärde blogg

4 är lite utav ett speciellt nummer för mig. Siffror är av största intresse faktiskt. Jag ser dem alltid som ett tecken på om något är rätt eller fel. Jag ser i och för sig tecken i mycket när jag vill. Om man tittar eller tänker på något eller någon så ser man det eller den personen överallt. Men numerologi är faktiskt rätt kul.

Tålamodet

Kanske är det så att det är så svårt att leva i ovissheten så jag letar efter någon slags guidning. Jag har väldigt svårt att luta mig tillbaka och låta livet komma till mig. Men ibland tror jag att jag bara komplicerar saker och ting genom att stånga mig blodig mot en betongvägg. Ibland måste saker få ta lite tid och detta har jag ibland lite svårt att acceptera.

Glöden

Så samtidigt som jag jobbar på att ta ett steg tillbaka så är jag lika övertygad om att när man slutar jobba på något – vad ditt mål än må vara, så tappar kreationen du vill skapa sin glöd. Ofta för att du själv inte känner den lika starkt när du lagt den åt sidan. Kanske är konsten att bara lägga den åt sidan när du har kört fast eller står där och stirrar på den där betongväggen som tycks vara orubblig. Sen hoppar du på den igen.

Angels Above

Och ibland är det faktiskt så att saker redan har hänt innan du ens vet om det. Som ett exempel så släppte jag en ny låt i Juni some heter “Angels Above” och jag har gjort allt jag kan för att hitta vägar ihop med mitt bolag att få ut den, och det är inte superenkelt när jag jobbat under radarn ett bra tag och egentligen inte släppt någon musik i Sverige sen min första platta ”One” år 2000.

Bubblare på Svensktoppen

Den spelades flitigt på P4 tex och låg på ”Svensktoppen” då. Förra veckan blev låten helt plötsligt bubblare där, och jag kunde inte förstå hur. Det visade sig att efter att jag fortfarande gick och funderade på hur vi skulle få ”Angels Above” spelad på radio så låg den redan där sedan två veckor och puttrade på låg rotation – men dock. Nu är det bara att hoppas att den får spelas mera och att någon annan station kan tänka sig att testa den. Musikbranschen är knivskarp, benhård och helt otroligt jobbig, men därmed så otroligt fantastisk att vara i när det faktiskt funkar.

Hej så länge

Om du har en dröm så kör på stenhårt. All lycka till dig och skriv gärna och berätta om hur det går här på min blogg. Kram, Sofi

 

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan